Arnavutköy Belediyesi
MEB Onaylı Kurslar ile Bilişim Akademisi Göz Dolduruyor

MEB Onaylı Kurslar ile Bilişim Akademisi Göz Dolduruyor

15 Eylül 2021 Çarşamba

Arnavutköy Belediyesi bünyesinde hizmet veren bilişim akademisinde; Nesneye Dayalı Programlama - C# yazılım kursu sona erdi. Mezun olan öğrencilere MEB onaylı sertifika takdim edildi.

Arnavutköy Belediye Başkanı Haşim Baltacı’nın talimatıyla 10 ay önce hayata geçirilen Arnavutköy Bilişim Akademisi, verdiği eğitimler ile adından söz ettiriyor. Bilişim ve teknoloji alanında üst düzey eğitimler veren bilişim akademisinde, açıldığı günden günümüze kadar bin 481 kişi eğitim aldı.

Geleceğin teknoloji mimarlarını yetiştirmek için hizmet veren Arnavutköy Bilişim Akademisi’nde Nesneye Dayalı Programlama - C# yazılım, 3DS MAX Endüstriyel Tasarım, Robotik Kodlama, Teknoloji Tasarım, Dene-Yap, Adobe After Effects, Web Programlama ve Akademik İngilizce gibi birçok kurs veriliyor.

“İş Alanı Açık Bir Sektör” 

Arnavutköy Bilişim Akademisi kurslarında biri olan Nesneye Dayalı Programlama - C# yazılım kursu, 80 saatlik eğitiminin sonuna geldi. Son ders eğitimini başarı ile tamamlayan kursiyerler MEB onaylı sertifikasını alarak, mezun oldu. İş alanı açık, popüler bir yazılım olan C# yazılım kursunun sonuna gelindiğini dile getiren Eğitmen Gürkan Sözdemir: “ Kursumuzun içeriğinde popüler programlama dillerinden C# programlama dilini öğrendik. C# programlama dilinin temel yapısı ile tanıştık. Kursiyerlerimiz bu programlama dili ile web platformunda siteler, uygulamalar ve oyunlar geliştirebilecekler. İş alanı açık bir sektör. Güzel bir programlama dili. Bu programlama dilini bilerek, kendileri de üzerine bir şeyler katarak güzel istihdamlarda bulunabilirler” dedi. 

Teknoloji HABERLERİ
Merhaba.
Ben Dijital Asistanınız Arbey Size Nasıl Yardımcı Olabilirim ?