Arnavutköy Belediyesi
Evde Kal, İşlemleri Evden Çöz

Evde Kal, İşlemleri Evden Çöz

20 Mart 2020 Cuma

Arnavutköy Belediyesi geliştirilmiş internet sayfası, mobil uygulamalar, whatsapp hattı ve çağrı merkezi sayesinde belediye hizmetlerine uzaktan çözüm sağlıyor.

COVİD-19 virüsü salgın hastalık tehlikesi ile mücadele kapsamında birçok tedbir alan Arnavutköy Belediyesi, son olarak vatandaşları belediye hizmetlerinde akıllı çözümlerin kullanımı için internet sayfası, mobil uygulamalar, whatsapp hattı ve çağrı merkezine yönlendiriyor. Belediyeye dair işlemleri bulunan vatandaşlar, evlerinden çıkmadan birçok işlemi bu platformlardan yapabiliyor.

İnternet Sayfası ve Mobil Uygulamalardan Birçok İşlem Hizmette

www.arnavutkoy.bel.tr internet sayfamız üzerinden ilçemize ait bilgilere ulaşabilir, belediye hizmetlerine yönelik etkileşimli işlemlerinizi gerçekleştirebilirsiniz.

Akıllı telefonuz ile e-devlet ve mobil uygulamalarımız üzerinden bize ulaşabilirsiniz.

Bu sayede zaman kazanırken teması ve riskleri de azaltabilirsiniz.

İnternet Sayfası ve Mobil Cihazlardan Sunulan Hizmetlerimiz;

Vergi Ödeme: Tüm vergi borçlarınızı sorgulayabilir, ödemelerinizi yapabilirsiniz. Online sistemler üzerinden ödeme yapmak için tıklayınız.

E-Beyanname İşlemleri: Emlak (Arsa, Bina ve Arazi) Beyannamelerinin verilmesi, İlan Reklam ve Çevre Temizlik Vergi Beyannameleri internet üzerinden e-belediye ekranlarımızdan başvuru formu doldurularak verilebilir. 0538 635 82 54 Whatsapp hattımızdan anlık destek alınabilir. E-beyanname işlemleriniz için tıklayınız.

Emlak Vergisi Muafiyet İşlemleri: Vergi muafiyeti hakkında detaylı bilgi almak için 444 4 597 ya da 0538 635 82 54 Whatsapp hattımızdan bilgi alabilirsiniz. Gerekli bilgi ve belgelere ulaşmak için tıklayınız.

Vergi Ziyai Cezaları Uzlaşma İşlemleri: Uzlaşma işlemleri hakkında detaylı bilgi ve belge için tıklayınız.

Kent Rehberi Uygulaması:  İmar Durumu, Nöbetçi Eczaneler, Önemli Yerler  vb. Coğrafi Bilgi Hizmetlerimiz için tıklayınız.

Şikayet Öneri ve Talep: Her türlü şikayet, öneri ve talepler internet ve mobil ortamlardan gerçekleştirilebilir. Çek gönder uygulaması ile mobilden anlık bildirim yapılabilir. Daha önce yapılan başvuruları takip edebilirsiniz. Her türlü Talep, Başvuru, Şikâyet ve Öneriler için tıklayınız.

İmar Harç Hesabı: İmar inşaat ruhsat işlemlerinde belediyeye ödenmesi gereken harçların bilgisi ve hesaplamaları yapılabilir. İmar harçlarını hesaplamak için tıklayınız.

E-Plan: Askıdaki İmar Planlarına güncel olarak erişebilirsiniz. Plan askılarına ulaşmak için tıklayınız.

Evrak Takibi: Tüm evrakların doğrulanması ve de sorgulanması yapılabilir. Verilen dilekçilerin durumu kontrol edilebilir. Evrak doğrulama ve takibi için tıklayınız.

E-Ekspertiz: Bu hizmet ile kuruma gelmeye gerek kalmadan internet ortamından arşiv belge sorgulama işlemleri yapabilmek mümkün hale gelmiştir. Yetkili eksperler Arnavutköy Belediyesi e-Belediye ekranından kayıt olarak sisteme giriş yaptığında incelemek istediği arşiv belgesine gerekli işlemleri yaparak erişim sağlayabilecektir. Ekspertiz işlemleri için tıklayınız.

Afet Bilgi Sistemi: Tüm afetlere yönelik bilgilendirme ve toplanma alanları gibi belediye hizmetlerine ulaşılabilir. Afet Bilgi Sistemi için tıklayınız.

İstihdam Merkezi: İş Arayanlar ve Personel arayanlar için verilen hizmetler istihdam merkezinden sunulmaktadır. İş arama ve başvuru için tıklayınız.

Çağrı Merkezi ve whatsapp ile uzaktan yapılan diğer işlemler;

- Sicil kaydı oluşturma.

- Uzaktan başvurular için dilekçe alma.

- Katı atık sözleşmesi işlemleri.

- Hafriyat belgesi işlemleri.

- Uzaktan teyit alınarak emlak beyan örneği ve rayiç değer belgesi işlemleri.

- Hizmetlere ait tüm bilgilendirmeler.

 0530 919 50 00 Whatsapp Hattımız

444 4 597 Çağrı Merkezimiz

ile tüm işlemleriniz için irtibat kurabilirsiniz.

MOBİL UYGULAMALAR;

Arnavutköy Belediyesi Mobil Uygulaması

 Kent Rehberi Mobil Uygulaması

 
 

www.turkiye.gov.tr e-devlet platformu üzerinden sunulan Hizmetlerimiz;

Teknoloji HABERLERİ
Merhaba.
Ben Dijital Asistanınız Arbey Size Nasıl Yardımcı Olabilirim ?