Arnavutköy Belediyesi
Yönetim Merkezinde Termal Kamera Önlemi

Yönetim Merkezinde Termal Kamera Önlemi

01 Nisan 2020 Çarşamba

Arnavutköy Belediyesi yeni tip koronavirüsle mücadele önlemleri kapsamında termal kamera uygulamasına geçti.

Türkiye'de yeni tip koronavirüs vakasının görülmesinin ardından bir dizi tedbirler alan Arnavutköy Belediye Başkanlığı, yönetim merkezi girişine vücut ısısını ölçen termal kamera yerleştirildi.

Uygulamanın hayata geçirilmesinin ardından yönetim merkezine gelen personel ve ziyaretçilerin, görevliler tarafından vücut ısısı ölçümleri yapıldıktan sonra içeri girmesine izin veriliyor. 

Alınan Tedbirler kapasında Arnavutköy Belediye Başkanlığı, personellere idari izin verirken, işlerin aksamaması için çalışın personellere de sosyal mesafe alanları oluşturuyor.

Ayrıca yemekhanede bulunan çatal, kaşık ve bıçaklar da hijyen açısından tek kullanımlık ambalajlara konuldu. Yemekler de tek kullanımlık kaplarda servis edilmeye başlandı. Masalar ise birbirinde uzaklaştırılarak, personellerin masalarda sosyal mesafe konusunda uyarıldı.

Arnavutköy Belediyesi Yönetim Merkezi’nin her katına dezenfeksiyon kutuları yerleştirildi. Personel asansörleri ve vatandaşların kullandığı asansörler de yönetim tarafından kullanıma kapatıldı.

Teknoloji HABERLERİ
Merhaba.
Ben Dijital Asistanınız Arbey Size Nasıl Yardımcı Olabilirim ?