Arnavutköy Belediyesi
Ücretsiz Denemeyi Çöz, İnterneti Kazan

Ücretsiz Denemeyi Çöz, İnterneti Kazan

18 Mayıs 2020 Pazartesi

Arnavutköy Belediyesi TYT öğrencilerine, “Ücretsiz Denemeyi Çöz, İnterneti Kazan” sloganıyla online deneme sınavı hazırladı.

Arnavutköy Belediyesi Gençlik ve Eğitim Merkezi (ARGEM), kovid-19 salgını sonrasında ara verilen eğitimlerine online platformlarda sürdürerek, öğrencileri sınavlara hazırlamaya başladı. Her hafta ARGEM öğretmenleri tarafından hazırlanan eğitim videoları, Arnavutköy Belediyesi Youtube kanalı aracılığıyla öğrencilere ulaştı.

Salgınla beraber online olarak derslerine aralıksız devam eden öğrenciler, ARGEM öğretmenlerinin her gün hazırladığı konu başlıkları ile derslerini takip ediyor. Her gün yeni bir ders videosu ile online eğitimleri devam eden öğrenciler, ARGEM tarafından hazırlanan online deneme sınavı ile kendilerini ölçme şansı bulacak.

Cumartesi Günü Saat:12.00'da yapılacak olan sınava online katılacak öğrenciler, Arnavutköy Belediyesi tarafından da ödüllendirilecek. Başvuru şartlarına taşıyan tüm katılımcılara Arnavutköy Belediyesi tarafından 4 gb internet hediye edilecek.

Teknoloji HABERLERİ
Merhaba.
Ben Dijital Asistanınız Arbey Size Nasıl Yardımcı Olabilirim ?