Arnavutköy Belediyesi
Ulaşım Daha Konforlu Hale Geliyor

Ulaşım Daha Konforlu Hale Geliyor

24 Ağustos 2023 Perşembe

Arnavutköy Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü, ilçenin 38 farklı mahallesinde kesintisiz bir şekilde çalışmalarını sürdürüyor. 

Arnavutköy Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü ekipleri tarafından 38 farklı mahallede yürütülen faaliyetler, vatandaşların talepleri ve ihtiyaçları doğrultusunda şekilleniyor. Ekipler, asfalt serimi ve tamiri, yol açımı, bordür ve tretuvar yapımı gibi bir dizi önemli görevi titizlikle yerine getiriyor.

Bu çerçevede, Atatürk Mahallesi'nde yürütülen çalışmalar ile mahalle daha estetik bir görünüme kavuşuyor. Atatürk Mahallesi'ndeki 22 ayrı noktada gerçekleştirilen çalışmalar sonucunda, 7 bin 825 metre bordür döşemesi ve 9 bin 630 metrekarelik alanda yapılan tretuvar uygulamasıyla yollar yayalar için daha güvenli bir hale getirildi. 

Araç trafiğinin daha düzenli ve konforlu bir hale gelmesi için ise 3 bin 215 ton ağırlığında 5 kilometrelik asfalt serimi gerçekleştirildi. 

Atatürk Mahallesi sakinleri Arnavutköy Belediyesi tarafından yürütülen bu altyapı çalışmalarından dolayı memnun olduklarını dile getirirken yetkililer çalışmaların tüm ilçede hız kesmeden devam edeceğini bildirdi. 
 

Merhaba.
Ben Dijital Asistanınız Arbey Size Nasıl Yardımcı Olabilirim ?