Kapalı Otobüs Durakları Yerlerine Konuldu

01 Temmuz 2020 Çarşamba

Arnavutköy Belediyesi, ilçenin birçok noktasına kapalı otobüs durakları yerleştirdi.

Alt yapıdan üst yapıya, sağlık alanındaki çalışmalardan sosyal ve kültürel alandaki çalışmalara kadar vatandaşların tüm isteklerine cevap veren Arnavutköy Belediyesi, Arnavutköylülere kaliteli hizmet sunmaya devam ediyor.

Vatandaşların istek ve talepleri doğrultusunda çalışmalar yapan Arnavutköy Belediyesi, vatandaşlardan gelen talepleri değerlendirerek ilçenin birçok noktasına kapalı otobüs durakları montaj etti. Daha önce ihtiyaç duyulan birçok noktaya kapalı durak yerleştiren Arnavutköy Belediyesi, vatandaşların otobüs beklerken yaz aylarında sıcaktan, kış aylarında da soğuktan korunması için 12 adet otobüs durağını değerli Arnavutköylülerin hizmetine sundu.