Arnavutköy Belediyesi

5 Bin Öğrencimize 4 GB İnternet Hediye

06 Kasım 2020 Cuma
Covid-19 salgını nedeni ile başlatılan uzaktan eğitim sistemine katkı sağlamak amacı ile evinde interneti olmayan velilerimize EBA sistemine girmeleri için aylık olarak 4 GB internet paketi desteği sunmak.

5 Bin Öğrencimize 4 GB İnternet Hediye

Programın Başlama Tarihi:
09 Kasım 2020

Uygulanma Süresi: Uzaktan Eğitim Süresince

Programın Amacı

Program Nasıl İşliyor

İlçemizde ikamet eden öğrencilerimizin EBA sistemine girebilmeleri tüm telefon operatörleri üzerinden sağlanacak, 4 GB mobil internet paketi veli telefonlarına yüklenecektir. Bu internet paketlerinin kotası özellik olarak sadece EBA sisteminde kullanılacak, başka internet sitelerine girişte kullanılmayacaktır. İlçe Milli Eğitim Müdürlüğümüzden alınan veriler doğrultusunda interneti olmadığı için sisteme giremeyen öğrencilerimizin velilerinin telefonuna yüklenerek öğrencilerin hizmet alması sağlanacaktır.

EBA İnternet Hizmeti Kimlere Verilir?

Arnavutköy’de ikamet eden öğrencilerimiz arasından, interneti olmadığı için EBA ya giremeyen öğrencilerimize verilecektir.

EBA İnternet Hizmetini Kaçıncı Sınıfa Gidenler Alır?

Bu hizmetten Millî Eğitim Bakanlığına bağlı tüm devlet okullarında (özel okul, kolejler hariç) okuyan öğrencilerimizden yüz yüze eğitime başlayan 1,2,3 ile 8 ve 12 sınıflar hariç diğer sınıflarda okuyan öğrenciler faydalanabilir.

EBA İnternet Hizmeti Almak İçin Nereye Başvuru Yapılır?

Bu hizmetten yararlanmak için başvuru gerekmemektedir. Sınıf öğretmenleri ve okul müdürleri tarafından tespit edilen öğrencilere verilecektir.

EBA İnternet Hizmeti Ne kadar Süre ile Verilir?

Bu hizmet aylık olarak verilir. Tespit edilen öğrencilerin velilerine verilecek internet paketi 1 ay süre ile geçerli olacaktırPaket aşımı halinde aynı ay içerisinde tekrar paket yüklemesi yapılmaz.

Aynı Ailede Birden Fazla Öğrenci Varsa?

Aynı ailede birden fazla öğrenci olması durumunda internet paketi tek sefer 4 GB olarak yüklenir. Her öğrenci için ayrı ayrı internet paketi yüklenmez.