Arnavutköy Belediyesi’nden 3 Yeni Park
Arnavutköy Belediyesi Park Bahçeler Müdürlüğü ekipleri; İslambey Mahallesinde, Karlıbayır Mahallesinde ve Taşoluk Mahallesinde vatandaşların faydalanabileceği 3 yeni parkı hizmete sundu.
Basın Yayın Servisi (16 Şubat 2012)
Arnavutköy Belediyesi Park ve Bahçeler Müdürlüğü, ilçenin çehresini değiştiren ve vatandaşların sağlıklı ortamlarda yaşamlarını sürdürmeleri adına çalışmalarını sürdürüyor.
Arnavutköy’de vatandaşların birlikte vakit geçirebileceği, ailelerin nefes alabileceği, çocukların güvenle koşup oynayabileceği ortamlar oluşturan Arnavutköy Belediyesi Park Bahçeler Müdürlüğü; çocuk oyun guruplarının, fitness aletlerinin ve dinlenme alanlarını içerisinde bulunduran 3 yeni parkı Arnavutköylülerin hizmetine kazandırdı.
Park Bahçeler Müdürlüğü tarafından yapımı tamamlanan; Şuheda Sokak Parkı, Haraççı Karlıbayır Parkı ve Cevher Dudayev Parkı halkın hizmetine açıldı.
Yapımı kısa sürede tamamlanan parklarda sosyal ve spor aktivitelerinin yapılabileceği teknik donanımlar bulunuyor. Çocukların güvenle oynayabilmesi için her türlü önlemin alındığı parklar da, küçükler gün içerisinde oynamaya doyacak. Geniş yeşil alanlarıyla doğal ortamlara sahip parklarda, büyükler de yorgunluklarını atacakları bir ortam bulmuş olacak.
Parklarda yapılan çalışmalar:
İslambey Mahallesindeki Şuheda Sokak Parkı içerisinde; 110 m2 Çocuk Oyun Alanı, 75 m2 Fitness Alanı, 222 m2 Dinlenme Alanı ve bitkisel düzenlemeler bulunmakta.
Haraççı Karlıbayır Parkı içerisinde; 139 m2 Çocuk Oyun Alanı,58 m2 Fitness Alanı,220 m2 Dinlenme Alanı ve bitkisel düzenlemeler yer almakta.
Taşoluk Mahallesine Cevher Dudayev Parkının içerisinde; 75 m2 Çocuk Oyun alanı,187 m2 Dinlenme Alanı,60 m2 Fitness Alanı ve 700 m2 yeşil alan bulunmaktadır.